Skip to content
Telefon: +36-30-190-7315 arthuman@arthuman.hu
állapotfelmérés

A gyógyulás útvesztőjében egyedül bolyongani időigényes…

20150502_WPA3378Inkább most kérjen tanácsot állapotával kapcsolatban, mint hogy súlyosbodjon problémája (porckorongsérve) és kényszerpályára kerüljön gyógyítása!

Mi azoknak a pácienseknek kínálunk megoldási lehetőséget, akik gerincsérv esetén is nyitottak saját gyógyulásuk irányában!

Sokan hajlamosak arra, hogy elbagatelizálják tüneteiket azt gondolják, azok majd megszűnnek maguktól, vagy ha nem, akkor egyedül is meg tudják oldani problémájukat. Porckorongsérv (gerincsérv) esetén is sokan sokáig küzdenek egyedül és nehezen jutnak el oda, hogy segítséget kell kérni. Az egészségünk mindannyiunknak kiemelten fontos az életben, ezért ha veszélybe kerül, igenis kérjünk segítséget!

Gerincsérv (porckorongsérv) esetén több lépcsős a folyamat:

  1. Szükség van valamilyen megerősítésre a problémával kapcsolatban. Ez lehet orvosi diagnózis, esetleg MR eredménnyel alátámasztva. McKenzie terapeuta, ill. szakképzett gyógytornász a tünetek alapján tudja a porckorongsérvet (gerincsérvet) diagnosztizálni, ami a megfelelő terápia kiválasztásához alapvető.
  2. A porckorongsérv (gerincsérv) diagnosztizálását követően ki kell választani a megfelelő kezelési lehetőséget, ami lehet operáció vagy mozgásterápia. Fontos megjegyezni, hogy a porckorongsérv gyógyításának sok esetben a tévhittel ellentétben nem a műtét a legmegfelelőbb módja, mert az kizárólag a gerincsérvre hat és a kialakulását okát nem kezeli.

Mi tehát most az Ön teendője, ha szeretne tenni porckorongsérve (gerincsérve) gyógyulása érdekében! Tegye meg az első lépést és jelentkezzen állapotfelmérésre most!

Mit kap állapotfelmérésünk során?

  • Írásbeli illusztrációt elváltozásairól
  • Állapotáról, az elváltozásokról, a kezelési lehetőségekről információt
  • A porckorongsérv (gerincsérv) kezelésére vonatkozó tervet
  • Problémájára megoldást is kínálunk az első alkalommal nyújtott kezeléssel, amennyiben az állapotfelmérésen kívül ezt is igénybe veszi
kliens“Kisugárzó fájdalmam miatt kerestem egy szakorvost, aki megállapította, hogy porckorongsérvem (gerincsérv) van és műtétet javasolt. Nem tudtam rászánni magam, ezért egy barátnőm javasolta, próbálkozzak valamilyen tornával. Nem hittem, hogy az én állapotomban tudok tornázni, és azt sem, hogy meggyógyulhatok. Az állapotfelmérésen kapott információ alapján nagy nehezen belevágtam a kezelésbe is és ma már úgy érzem, ez volt az utóbbi évek legjobb döntése. Megszünt a fájdalmam és sokkal jobb a közérzetem is. Végre nem okoz fájdalmat a napi munkavégzés!”
Köszönettel: Nagy Zsuzsanna (Budapest)

Hogyan jelentkezhet az állapotfelmérésre? Töltse ki az űrlapot most!

Név: *
Email: *
Telefon: *
Irányítószám: *
Város: *
Lakcím: *
Kérjük, jelölje be, melyik lehetőséget választja? Állapotfelmérést szeretnék (kezelés nélkül) ArtHuman Központban (2.990 Ft) . Helyszín: 1122 Budapest, Alkotás út 15.30 perces kezelés (3.900 Ft)

50 perces kezelés (6.500 Ft)

Mely helyszínen tevékenykedő képviselőnket választja?
Fizetési mód: Készpénz  OTP SZÉP kártya

K&H SZÉP kártya  MKB SZÉP kártya

*
Fő probléma rövid megnevezése:

Ne feledje, megváltozik az élete, ha újra fájdalom nélkül éli az életét!

Dr Kriston Ildikó vagyok, az ArtHuman Központ alapítója. Végzettségem szerint közgazdász és jogász, illetve szomatodráma vezető (a betegségek lelki hátterét feltáró módszer) vagyok. Szakképzett gyógytornász kollégáimmal írásainkkal, szolgáltatásainkkal a mozgásszervi panaszok csökkentéséért dolgozunk!

A bejegyzéshez 0 hozzászólás érkezett

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top