Skip to content
Telefon: +36-30-190-7315 arthuman@arthuman.hu

nagy zsuzsanna"Kisugárzó fájdalmam miatt kerestem egy szakorvost, aki megállapította, hogy porckorongsérvem van és műtétet javasolt. Nem tudtam rászánni magam, ezért egy barátnőm javasolta, próbálkozzak valamilyen tornával. Nem hittem, hogy az én állapotomban tudok tornázni, és azt sem, hogy meggyógyulhatok. Az állapotfelmérésen kapott információ alapján nagy nehezen belevágtam a kezelésbe is és ma már úgy érzem, ez volt az utóbbi évek legjobb döntése. Megszünt a fájdalmam és sokkal jobb a közérzetem is. Végre nem okoz fájdalmat a napi munkavégzés!"
Köszönettel: Nagy Zsuzsanna (Budapest)

 

"Gerincsérvet kaptam, nagyon fájt a derekam, csak gyógyszerekkel tudtam létezni. És akkor jött KISS TÜNDE aki kitartóan segített. Mindíg tartotta bennem a lelket, amikor már feladtam volna bíztatott, hogy ne hagyjam el magam, sokat tornáztam és ő mindíg segített mindenben. Nagyon sok gyakorlatot mutatott és használt. Most tartok ott, hogy el tudom látni magam és családomat is. Köszönöm neki. Gál Andrásné (Budapest)"

 

németh zsolt"Évek óta azzal a hittel éltem, hogy a gerincferdülésemmel a koromnál fogva már nem lehet mit kezdeni. Mindez nem is zavart addig, amíg nem jelentek meg tünetek, amik már a munkavégzésben is akadályoztak. Sokat ülök irodában és autóban is. A párom rábeszélésére kezdtem el egy kezelés-sorozatot, aminek hatására megszűnt a korábbi fájdalmam, sokkal jobban érzem magam. Több az energiám a munkámhoz is. Azóta már az egyik kollégámnak is ajánlottam!"
Köszönettel: Németh Zsolt (Budapest)

 

kovács andrea"Irodai munkát végzek és szinte egész nap ülök. Egy ideje észrevettem, hogy egyre többet fáj a hátam. Azt hittem, elmúlik magától, de sajnos nem így történt. Szerettem volna megtanulni néhány hasznos gyakorlatot, amit otthon is el tudok végezni, s segít a hátfájásomon. A tanfolyamon amellett, hogy információhoz jutottam magammal kapcsolatban, begyakoroltunk otthon végezhető feladatokat, s még a kérdéseimre is választ kaptam. Jó volt egy kicsit magammal foglalkozni!
Köszönettel: Kovács Andrea (Budapest)

[bigContact phones=on]

Hasznos cikkek, amiket érdemes most elolvasnia!

[srp srp_number_post_option=’6′ srp_widget_title_hide_option=’yes’ srp_post_date_option=’no’ srp_thumbnail_option=’yes’ srp_thumbnail_wdg_width=’100′ srp_thumbnail_wdg_height=’100′]

 

Back To Top