Skip to content
Telefon: +36-30-190-7315 arthuman@arthuman.hu

Az ArtHuman Központ működésének kezdete:    2010.

Pácienseink: azon mozgásszervi problémával rendelkező páciensek fordulnak hozzánk, akik az állami egészségügyben elérhető szolgáltatásokon túl keresik a megoldást a gyógyuláshoz. Eddig mintegy 20.000 emberhez jutottak el gerinctorna gyakorlataink, s ezen olvasók egy része egyéni kezelés formájában gyógyult nálunk.

Kezeléseink legnagyobb előnye, hogy személyre és problémára szabjuk a kezeléseket. Nem egy adott módszert képviselünk, hanem az adott problémához keressük meg a megfelelő kezelési módot, ami a olykor a gyakorlatok többszempontú ötvözését jelenti.

A hasonló szolgáltatást nyújtó cégekkel szemben mi hangsúlyt fektetünk a mozgásszervi betegségek lelki hátterének feldolgozására, mind egyéni, mind pedig csoportos keretek között, méghozzá a szomatodráma módszerével. Azon páciensek részére pedig, akik ilyen plusz szolgáltatást nem kívánnak igénybe venni, szintén minden kezelés során biztosítjuk a lelki terhek feldolgozását. Gyógytornászaink kifejezetten figyelnek arra, hogy meghallgassák Önöket!

Csapatunk

dr Kriston Ildikódr Kriston Ildikó

Ügyvezető

kiss_tunde kicsiKiss Tünde 

Gyógytornász
McKenzie A, B, C, D, E szakember

barna_adriBarna Adrienn

Gyógytornász

McKenzie A, B szakember

erdei_anettErdei Anett

Gyógytornász

McKenzie A szakember

zsigovits_rekaZsigovits Réka

Gyógytornász, Gyógymasszőr

matoka_juliaMatók JúliaGyógytornász

McKenzie A szakember

vanyi_zsofi2Ványi Zsófia

Gyógytornász

McKenzie A, B szakember

simon_petraSimon PetraGyógytornász


Back To Top