Skip to content
Telefon: +36-30-190-7315 arthuman@arthuman.hu

Aki gyógyulni szeretne, az tudja, hová akar eljutni, aki viszont csak látszatmegoldásokat keres…

ID-10038348Porckorongsérv (gerincsérv) esetén a tünetek gyakran igen komolyak, ezért a gyógyulási igény kapcsán látszatmegoldásról beszélni nem tűnik reálisnak. A valóság alapján azonban mégis ellenkezik a realitással, és nem csak porckorongsérv (gerincsérv) gyógyítása esetén.

A tapasztalatok azt mutatják, egyre többen küzdenek a porckorongsérv (gerincsérv) valamely változatával, esetleg több sérvvel egyszerre keresik a megoldást a problémájukra. Ezen páciensek között sokan akadnak olyanok, akik nagyon szeretnének meggyógyulni, elfelejteni a gerincsérv (porckorongsérv) tüneteit, ezért egyik terápiát keresik a másik után, egyik szakembert a másik után.

A gyógyulás szempontjából fontos azonban tudni, hová szeretnénk eljutni, azaz szeretnénk e újra egészségesek lenni. Ha ezt tisztáztuk magunkban, akkor el kell köteleződni az általunk szimpatikusnak, hitelesnek, szakértőnek tartott módszer / szakember mellett és meg kell tenni a porckorongsérv gyógyulásához szükséges lépéseket.

Meggondolatlan ígéreteket nem tudunk tenni sem porckorongsérv (gerincsérv), sem más betegség esetén…

Többen kerestek meg már telefonon minket, hogy szeretnének tanácsot kérni a gerincsérvükkel kapcsolatban, ezért bejönnének egy beszélgetésre, esetleg egy kezelésre. Meg tudjuk e gyógyítani őket ilymódon? Arra is volt példa, hogy bejelentkezett valaki gerincsérv tüneteivel állapotfelmérésre és miután tisztáztuk a problémáját, tájékoztattuk a kiváltó okokról, a kezelési lehetőségekről, nem értette, miért nem gyógyítottuk meg.

A tanácsadás porckorongsérv esetén sem egyenlő a szakértő kezeléssel, aminek gerincsérv esetén ráadásul megvan az időszükséglete is. Gondoljon arra, mikor kezdődtek tünetei és mennyi idő alatt vált súlyossá problémája. Az esetek nagy részében ez egy folyamat, s ráadásul időigényes is. Az ilymódon hosszú idő alatt kialakult elváltozás korrigálásához is idő kell, ezért senkinek sem tudjuk azt ígérni, hogy 1 alkalom kezelés után meggyógyítjuk a hosszú idő alatt kialakult gerincsérvet. Ezért kedves Érdeklődő! Ha Ön olyan megoldást keres, ami egyetlen tanácsadással megoldja az Ön problémáját, ki kell, hogy ábrándítsuk!

Mi nem próbálkozunk megoldani az Ön problémáját, ha Ön is úgy akarja, MI MEGOLDJUK! Ha lehetetlen a gyógyulás, akkor már az első alkalommal tájékoztatjuk Önt erről! Mi minden energiánkat a gyógyulni vágyókba és a gyógyításba fektetjük!

Szívesen konzultálna szakemberrel? Jelentkezzen most!

Három módon történhet a konzultációra történő jelentkezés:

  1. Telefonon felhív minket a +36 30 190 7315-ös telefonszámon. Információt nyújtunk a konzultációs és/ vagy kezelés menetéről, lehetséges időpontjáról.
  2. Emailt ír nekünk és mi visszahívjuk Önt, s válaszolunk minden felmerülő kérdésre. Email:arthuman@arthuman.hu
  3. Töltse ki a lenti űrlapot! Mi visszahívjuk Önt, s válaszolunk minden felmerülő kérdésre


Dr Kriston Ildikó vagyok, az ArtHuman Központ alapítója. Végzettségem szerint közgazdász és jogász, illetve szomatodráma vezető (a betegségek lelki hátterét feltáró módszer) vagyok. Szakképzett gyógytornász kollégáimmal írásainkkal, szolgáltatásainkkal a mozgásszervi panaszok csökkentéséért dolgozunk!

Back To Top