Skip to content
Telefon: +36-30-190-7315 arthuman@arthuman.hu
Porckorongsérv

Hogyan válasszak porckorongsérv (gerincsérv) kezelésére szakembert?

porckorongsérvSok szempontot szükséges figyelembe venni a megfelelő szakember kiválasztásánál, de a legfontosabb, hogy meglegyen a beteg irányában a kellő empátia, mert enélkül lehet valaki az ország elsőszámú professzora egy adott témában, akkor sem fog meggyógyítani!

Ha már kiválasztottuk, milyen kezelési módot szeretnénk a porckorongsérv (gerincsérv) gyógyítására, már csak a megfelelő szakembert kell kiválasztani! De mit vegyünk figyelembe?

  1. Az elérhető információ alapján szimpatikusnak találjuk e a cég / szakember páciensekhez való hozzállását. Az a hely, ahová gyógyulni megyünk legyen olyan, ahová nem gyomorgörccsel érkezünk. Érezzük jól magunkat a helyszínen is és a gyógyítást végző társaságában is.
  2. Tájékozódjunk az adott céggel / szakemberrel kapcsolatban, hogy legyen bizalom a kezelések irányában. Olvassunk bele a honlapjukba, facebook oldalukba. Nézzük meg, elérhetők e a cég adatai a honlapon, válaszolnak e a felmerült kérdésekre, adnak e valamilyen garanciát stb.
  3. Találunk e más páciensektől ajánlásokat weboldalukon, blogbejegyzésben, facebook oldalon stb.
  4. Nézzük meg, mennyire rugalmas időbeosztásban lehet a kezeléseket igénybe venni, pl. csak délelőtt, munkaidőben, egész nap stb.
  5. Mennyire pontos a szakember, azaz mekkora a várakozási idő.

Szeretné tudni, milyen gyakorlatokat lehet végezni porckorongsérv (gerincsérv) esetén?

Kattintson az “Elküld” gombra és máris elküldjük Önnek gerincsérveseknek szóló anyagunkat!!

Név: *
Email: *
Város: *
[bigContact phones=on]

Dr Kriston Ildikó vagyok, az ArtHuman Központ alapítója. Végzettségem szerint közgazdász és jogász, illetve szomatodráma vezető (a betegségek lelki hátterét feltáró módszer) vagyok. Szakképzett gyógytornász kollégáimmal írásainkkal, szolgáltatásainkkal a mozgásszervi panaszok csökkentéséért dolgozunk!

A bejegyzéshez 0 hozzászólás érkezett

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top